Brussencursus (8 t/m 12 jaar)

Kids

Kinderen die opgroeien in een gezin waar iemand een ziekte/ beperking of psychische kwetsbaarheid heeft, hebben als jonge mantelzorger soms te maken met bijzondere situaties. Een brus heeft een broer of zus met een beperking of ziekte. Het kan zijn dat het kind of jongere rekening moet houden met de ander, zich meer zorgen maakt of merkt dat het thuis wel eens anders gaat. Speciaal voor hen organiseren we leuke cursussen waarbij we praten over de situatie thuis, wat het met je doet en hoe je er mee om kan gaan. Naast de opdrachten is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en (korte) activiteiten. De cursussen zijn geschreven voor brussen, maar zijn in sommige situaties zeker ook geschikt voor kinderen/ jongeren van wie hun ouder een beperking heeft. We gaan daarover graag met u in gesprek.

De cursus die start op woensdag 22 september in Zwijndrecht voor kinderen van 8 /m 12 jaar, bestaat uit 6 bijeenkomsten. 

Locatie

Langeweg 340 in Zwijndrecht. 

Kosten van de cursus

Geen.

Meer informatie en aanmelden

Mail naar info@meemantelzorg.nl of bel naar: 078-2063202. 

Er worden dit jaar verschillende cursussen gegeven waarbij ieder kind/ jongere aan kan sluiten bij de groep die het beste past. Zie ook de andere brussencursus in de agenda (start september in Papendrecht 12 tot 16 jaar).

 

Voor wie? Wanneer Locatie
Brussencursus (8 t/m 12 jaar) les 5 27 oktober
16:00 tot 17:30
Langeweg 340, Zwijndrecht
Brussencursus (8 t/m 12 jaar) les 6 05 november
16:00 tot 17:30
Langeweg 340, Zwijndrecht