Webinar 'Weerbaarheid bij kinderen'

2 x Nee = Ja!

Opvoeden is vallen en opstaan, niet alleen voor de kinderen, maar soms ook voor de ouders! Uitgangspunt voor de ouders is natuurlijk steeds om hun kinderen met een stevig zelfbeeld de wereld in te sturen.

Steven Pont neemt ons via het nut van ballen in de sloot, de geboorte van  hamsters en het leven op onbewoonde eilanden mee naar de rol die ouders en andere opvoeders hebben in de manier waarop een kind over zichzelf nadenkt en ook steviger in de wereld kan staan. Kortom; hoe maken we onze kinderen weerbaar?

Je mag gedurende deze avond een actieve rol innemen en het verhaal van Steven op elk moment onderbreken voor een vraag (of een tegenargument…). Een actieve bijeenkomst dus!

De webinar zal worden gegeven door Steven Pont, voormalig leerkracht, nu ontwikkelingspsycholoog, mediator en gezinstherapeut en schrijver van diverse boeken over kinderen.

Aanmelden

Maandag 5 oktober geeft Steven Pont van 20:00 – 21:00 uur deze webinar over hoe je om kunt gaan met weerbaarheid bij kinderen. Je kunt je nu vooraf aanmelden voor deze live webinar.