SamenSterk

Touwtrekken

SamenSterk biedt een netwerk voor ouders van kinderen met een psychische kwetsbaarheid uit de Drechtsteden. SamenSterk brengt ouders bij elkaar en biedt ondersteuning door middel van diverse activiteiten, bijeenkomsten en (kennis)programma’s. Voor meer informatie? Ga naar www.ouderszhz.nl 

Locatie: : De Spil, Stellingmolen 176 in Papendrecht. 

Bij SamenSterk kun je elkaar ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Dit biedt een kans om elkaars veerkracht te vergroten.

Ouders stuiten regelmatig op onbegrip in hun omgeving. Als ouders kun je van elkaar leren, samen opkomen voor je kinderen en weten dat je niet de enige bent. Bij SamenSterk onderzoek je met ouders hoe je, samen met je omgeving, je kind(eren) zo goed mogelijk kunt begeleiden.

Met ouders van kinderen met een psychische kwetsbaarheid bedoelen we ook stiefouders, pleegouders, grootouders, verzorgers en naasten.

In verband met ieders veiligheid willen we goed rekening houden met het aantal ouders. Daarom is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We hopen je te ontmoeten in De Spil!

Stefanie en Anke-Elze.

 

Voor wie? Wanneer Locatie
Ouders met kinderen met psychische kwetsbaarheid 07 december
09:30 tot 11:30
Stellingmolen 176, Papendrecht