Sport

Vivera Sportcoaches

Wij zijn Jordi van Vuren en Julia van der Aa; de Vivera sportcoaches voor volwassenen in Zwijndrecht. Als sportcoaches maken we verbindingen tussen verschillende verenigingen, sport- en welzijnsorganisaties op het gebied van sport, bewegen en preventie. Samen met deze partijen maken we het sport- en beweegaanbod binnen Zwijndrecht voor volwassenen kenbaar. 

Bewegen houdt ons fit en gezond, ook op oudere leeftijd. Zo willen we voor iedereen geschikt (beweeg) aanbod creëren. Veilig, op elk niveau en aansluitend bij de wensen en behoefte. Plezier staat bij ons voorop! 

Om sport en bewegen te stimuleren hebben we divers aanbod van verschillende sport- en beweeginterventies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Nationale Diabetes Challenge, Doortrappen, Vivera Sport, Life Goals etc. Hierbij werken we samen met lokale partners zoals welzijnsorganisaties, fysiopraktijken en huisartsen. 

Bent u op zoek naar geschikt (beweeg) aanbod, heeft u een vraag of interesse in meer informatie? Neem dan contact op met één van de Vivera sportcoaches via de onderstaande gegevens.

vivera sportcoaches

Jordi van Vuren & Julia van der Aa

T: 06-25333713, 0621688585
E: jordi@fitmakers.nl, julia@fitmakers.nl 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties