Advies en hulp bij een scheiding

sko

Adviespunt Scheiden, Kind en Ouderschap

Heb je vragen over scheiden en wil je antwoord op al je vragen? Kom dan naar het spreekuur van Adviespunt Scheiden Kind en Ouderschap (SKO). Een deskundige denkt met je mee.

Kosteloos advies over scheiden

Het Adviespunt SKO is ook voor familie, buren of collega's die zich zorgen maken over iemand die aan een scheiding denkt of er middenin zit. Kosteloos, zonder intake en anoniem.

Spreekuur

Zwijndrecht: donderdag van 10.00 - tot 12.00 uur, Wijkgebouw Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57

Contact

Maak een afspraak via: adviespuntko@drechtsteden.nl of kijk op www.adviespuntsko.nl
* Tijdens de vakantie is het Adviespunt SKO alleen per mail bereikbaar. Als je mailt, bellen wij je terug.

Hulp en informatie

Maak je je zorgen over de relatie en het ouderschap? Scheiden met kinderen is een grote stap. Ouders en kinderen krijgen te maken met het verwerken van vaak hevige emoties en moeten een nieuw evenwicht vinden in hun levens. Alle hulp is dan welkom. Goede informatie en hulp kan stress en spanning helpen voorkomen. Goede hulp kan soms zelfs een definitieve relatiebreuk voorkomen. De experts van het Adviespunt SKO weten veel over scheiden. Je kunt een afspraak maken met onze mediators, jeugdprofessionals, een jurist en/of een pedagoog.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties