Webinar terugkijken: Mediaopvoeding, hoe dan?

Heb je ons webinar over mediaopvoeding gemist?

Geen probleem: tot en met 7 november 2020 kun je dit kosteloos terugkijken. Het webinar ‘Mediaopvoeding, hoe dan?’ werd op 7 oktober 2020 georganiseerd door Vivera Sociaal Wijkteam en Gemeente Zwijndrecht, tijdens de Week van de Opvoeding. Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige, deed de presentatie. In dit webinar vertelde zij hoe je nu om kunt gaan met je kinderen en schermen, wat positieve en negatieve gevolgen zijn van (te) veel achter een scherm zitten en hoe je afspraken over mediagebruik kunt maken. Het webinar was speciaal bedoeld voor ouders en opvoeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar.

Inhoud van het webinar:

  • Hoe slecht is het nou eigenlijk al die tijd achter schermen?
  • Wat kun je doen om niet al te veel gedoe te hebben over dit lastige onderwerp?
  • Hoe maak je afspraken rondom schermen, gamen en social media?
  • En wanneer moet je je zorgen maken?

Kijk het webinar terug tot 7 november!

Kwam het tijdstip jou niet uit en ben je je vergeten aan te melden? Klik op deze link. De online lezing duurt iets meer dan een uur en is tot en met 7 november 2020 kosteloos terug te zien.

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over opgroeien en opvoeden en wil je dat iemand met je meedenkt? Neem dan contact op met Vivera Sociaal Wijkteam.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties