Mantelzorg nieuws

GGZ campagne 2024

Heb jij naaste met psychische problemen?

Voor mantelzorgers GGZ organiseren we komend jaar drie bijeenkomsten in Zwijndrecht.

 

Bijeenkomst Levend verlies en herstel – door Rita van Maurik  - Datum: 30 mei 2024

 

Bijeenkomst “De mat” - door Jelle Buijs en Rita van Maurik

De mat is een praktisch toepasbaar model dat snel en eenvoudig duidelijk maakt of je het gedrag van de ander accepteert of niet en wat je dan kunt doen. Leer tijdens deze avond over anders communiceren en beter grenzen stellen, meer zicht krijgen op de beperkingen van de ander en wat dit betekent voor je communicatie.

Datum: 24 september 2024

Tijd: 19.00-21.00 uur

Locatie: Wijkcentrum De Nederburgh, Duivenvoorde 211-A in Zwijndrecht

Aanmeldformulier de "mat"

 

High Tea

In het kader van ontspanningen lotgenotencontact organiseren we voor mantelzorgers van iemand met een psychische kwetsbaarheid een high tea. Deze wordt gehouden in de week van de mantelzorg in november. Houd deze datum in je agenda vrij en meld je vast aan.

Datum: zaterdag 9 november 2024

Tijd: 14.00-16.30 uur

Locatie: Develpaviljoen, Zwijndrecht

Aanmeldformulier High Tea:

 

Meld je aan voor een of meerdere aktiviteiten via bovenstaande digitale inschrijfformulieren, per mail: info@meemantelzorg.nl of via 078-2063202 onder vermelding van de voor- en achternaam, je e-mailadres en voor welke bijeenkomst(en) je je opgeeft. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door MEE Mantelzorg in samenwerking met Vivera Wijkteam.

 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties