Overige huurvormen

Anti-kraak / tijdelijke huur

Villex

Ben jij op zoek naar flexibele woonruimte? Villex heeft diverse woonruimtes op basis van antikraak in de meest bijzondere panden van Nederland.
 

Antikraak is geen huur, maar een flexibele contractvorm die jou de mogelijkheid biedt goedkoop en avontuurlijk te wonen of werken. Antikraak wordt vaak toegepast op bijzondere gebouwen. Het doel van antikraak is om vastgoed te beschermen tegen kraak en vernieling gedurende het pand leeg staat. Een voordeel hiervan is dat jij op hele toffe locaties kunt wonen of werken! Denk aan een klaslokaal in een schoolgebouw middenin het centrum, een appartement, woonboot of vrijstaande woning!
 

Camelot

Op zoek naar een betaalbare woning? Camelot beheert (leegstaand) vastgoed in opdracht van de eigenaar. Dit vastgoed is bijvoorbeeld in afwachting van een nieuwe bestemming (renovatie, verkoop of verhuur) of kan gesloopt gaan worden.

Op deze pagina kun je woningen vinden zoals bijvoorbeeld een eigen kamer, (gemeubileerde) studio of (gedeelde) appartement op basis van anti-kraak, tijdelijk huren, huur of short-stay.
 

Kamerhuur

Een kamer huren doe je eenvoudig en snel via Kamernet. Je kunt ook een studio of appartement huren.

 

Direct wonen

https://directwonen.nl/

Stap 1: Gratis registeren en zoek in het actuele aanbod
Stap 2: Maak je profiel compleet
Stap 3: Reageer op woningen met een Smart account

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties